Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Apartamente (12) in Mara Residence Pipera
1350 €
Brand
Se vinde la GRI sau finisat
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Proiectul rezidenţial MARA se află pe strada Dumitru Chivu din Pipera, cu vedere neobstrucţionată spre întinderi, parcări subterane pentru fiecare locuinţă şi 6 parcări suplimentare pentru oaspeţi, boxă, ascensor Schindler cu pornire din garaj, grădină pentru uz comun, valori adăugate (înălţime tavan 2.90m, uşi intrare Multilock mai late decât cele standard, clădire construită să reziste la cutremure de 8.5 grade Richter, disponibilă la gri pentru cei ce doresc să îşi aleagă distribuţia pereţilor interiori, mărimea fiecărei încăperi, pe scurt: împlinirea unui vis imobiliar până la cele mai mici amănunte.) Apartamentele din această reşedinţă multi-familială variază între 113 şi 138 mp brut. La mansardă (etajul 3) există posibilitatea de a uni două unităţi obţinând un penthouse ultraspaţios, de peste 200 mp utili, cu înălţimea tavanului atingând 4.5 m, cu o vedere deschisă la Est, Sud-Est şi Nord-Est şi ferestre spre Nord şi Vest.

Dezvoltatorul a creat un spaţiu confortabil, fără să exagereze în dimensiuni, însă excelând în calitate, de la materialele folosite la fundaţie şi schelet, şi până la acoperişul de cea mai bună calitate.

Se pretează tinerilor profesionişti care îşi doresc confort, intimitate, linişte şi siguranţă, precum şi locuitorilor din zonă care doresc să şi-i ţină aproape pe cei dragi, păstrându-şi însă fiecare un loc al său. Oamenii cu discernământ ştiu (şi chiar nu e nevoie să fii Donald Trump pentru a realiza acest adevăr) că momentul propice pentru a cumpăra, fie că vorbim de bursă sau de imobiliare, este când piaţa e jos.

În curând veţi fi invitaţi la vizionarea apartamentului model, odată cu prezentarea posibilităţilor de finanţare din partea băncii partenere. Pentru detalii şi vizionare contactaţi Hirsh Agenţii Imobiliare, agent exclusiv - fără comision la cumpărător.
Din Gura in Gura